Werken voor Amazon via Adecco

Werken voor Amazon via Adecco

Bij Amazon zijn mensen het allerbelangrijkste
Jouw werkplezier is belangrijk voor Amazon en Adecco. Daarom bieden wij je een salaris dat boven het gemiddelde ligt en mag je gebruik maken van voordelen zoals een gratis shuttle service.

Salaris en voordelen
Wil je meer weten over het salaris dat je bij Amazon krijgt wanneer je aan het werk gaat via Adecco? Je kunt meer informatie vinden onder "Onze banen" en in de relevante functieomschrijving.

Gezondheid en veiligheid
Amazon staat voor een cultuur van veiligheid en continue verbetering. Daarom krijg je een uitgebreide training over gezondheids- en veiligheidskwesties.

Flexibiliteit
Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime te werken bij Amazon via Adecco, bekijk de mogelijkheden.

Over Amazon

Over Amazon

De missie van Amazon is om het meest klantgerichte bedrijf ter wereld te worden. Het doel is om mensen snel te laten vinden wat ze zoeken. 
Sinds de opening in 1995 is Amazon de bekendste naam in online retail geworden. Het wereldwijde netwerk van fulfilment centra, distributiecentra en klantenservice teams ondersteunen al onze klanten wereldwijd.

Amazon ‘s vier basisprincipes:
Klantgerichtheid, een passie voor innovatie, operationele excellentie, toekomstgericht. 

Over Adecco

Over Adecco

De Adecco Group is wereldleider in het aanbieden van HR-diensten.
We bieden aantrekkelijke voordelen en baangarantie. Als je via Adecco bij Amazon werkt, kun je altijd op ons rekenen!

Een baan bij Amazon via Adecco

Ben je op zoek naar een flexibele baan met goede voorwaarden? Wanneer je via Adecco gaat werken bij Amazon is dat precies wat je krijgt! 

Wij zoeken nieuwe medewerkers!

Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers om aan het werk te gaan als magazijnmedewerker.

Geïnteresseerd?